Over JMV

De advocaat en ondernemer achter Advocatenkantoor JMV B.V. is mr. J.M. (Joey) Visser. Na zijn studie Nederlands Recht met privaatrechtelijke afstudeerrichting aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam (1998 t/m 2002) is hij gaan reizen door Australiƫ, Nieuw-Zeeland en Bali. Een groot aantal onvergetelijke ervaringen rijker en na een periode werkervaring als bedrijfsjurist op het hoofdkantoor van een grote (beursgenoteerde) uitzendorganisatie te hebben opgedaan, is mr. Visser op 29 maart 2004 aan de slag gegaan bij een middelgroot advocatenkantoor gevestigd te Dordrecht. Binnen dit kantoor heeft hij zich 5 jaar lang bezig gehouden met ondernemingsrecht in de breedste zin des woords, het opstellen en beoordelen van contracten, waaronder algemene voorwaarden, arbeidsrecht, huurrecht, faillissementen en bovenal veel incassozaken.

Mr. Visser is per 8 juni 2009 Advocatenkantoor JMV gestart en heeft zich in eerste instantie gevestigd te Rotterdam aan de Kiotoweg 747 op industrieterrein Noordwest. Per 1 oktober 2011 is JMV voortaan gevestigd te Barendrecht aan de Oslo 14 (op industrieterrein Vaanpark 2, nabij Ikea). Na 10 jaar is het tijd voor verandering. Per 1 augustus 2021 is Advocatenkantoor JMV B.V. gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht aan de Antoniuslaan 1a (op bedrijventerrein Antoniapolder, in het De Mijl Business Center).

JMV richt zich geheel op MKB bedrijven. Ondernemers zijn met hun bedrijven voor hoogwaardige en betaalbare juridische dienstverlening bij JMV aan het juiste adres. Gezien de achtergrond van mr. Visser heeft JMV extra toegevoegde waarde voor bedrijven, die hun activiteiten ontplooien in de project- en kantoorinrichting.

Verder beschikt JMV over de nodige praktijkervaring met incassozaken, ontslagzaken en het maken en beoordelen van allerhande overeenkomsten, waaronder algemene voorwaarden. Om deze reden heeft JMV zich dan ook gespecialiseerd in de navolgende rechtsgebieden:

  1. Incasso
  2. Arbeidsrecht
  3. Contractenrecht
Ondernemers kunnen bij JMV terecht voor juridisch advies, maar ook voor gerechtelijke procedures.

JMV onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door haar duidelijke en directe manier van communiceren. De persoonlijk aandacht voor haar cliƫnten en het achterliggende juridische probleem en/of vraagstuk zorgt JMV ervoor dat ondernemers het gevoel hebben dat hun belangen naar beste vermogen worden behartigd. Daarbij gaat JMV direct op zoek naar praktische oplossingen, zodat (onnodige) kosten, tijd alsmede negatieve energie voor de ondernemer zo beperkt mogelijk blijven. Als uitgangspunt voor JMV geldt dat te allen tijde wordt meegedacht met de ondernemer om zodoende een maximaal resultaat te bereiken in de gegeven juridische context. En dat alles tegen een redelijke prijs!

Mr. Visser nodigt u graag uit om onder het genot van een kopje koffie (nader) kennis te maken. Uiteraard is het eveneens mogelijk dat hij bij u althans uw bedrijf op bezoek komt voor een kennismaking.